Formaţia gălăţeană SC Oţelul a câştigat, sâmbătă după-amiază, întâlnirea disputată în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (0-0), şi rămâne liderul Seriei I din Liga a III-a de fotbal.

La Piatra Neamţ, echipa pregătită de Stelian Bordieanu a obținut cea de-a treia victorie consecutivă în această ediţie de campionat. Deşi au avut numeroase ocazii de a înscrie, gălăţenii au punctat o singură dată, în minutul 74, prin Marius Matei, care a prelungit cu capul un şut al lui Codreanu. Au ratat alte şanse importante de gol Puțanu (min. 16 şi 37), Cîrjan (min. 17 şi 43), Antohi (min. 52 – bară) şi Stoian (min. 84), respectiv, Țapu (min. 33).

În meciul cu Ceahlăul, Oțelul a aliniat următoarea formulă de echipă: Iliescu – Vasile (David, min. 90+3), Puțanu, Ghiocel, Sălăgeanu – Moglan (Codreanu, min. 59), Crihană – Stoian, Zaharia (Munteanu, min. 87), Antohi (Matei, min. 59) – Cîrjan.

Cu trei victorii din trei jocuri, SC Oțelul conduce în clasamentul seriei, cu 9 puncte, golaveraj 9-0. Oțelul este singura echipă din Seria I care nu a primit gol în actuala ediție de campionat.

În această rundă, Gloria Buzău a învins, cu scorul de 2-0, cealaltă echipă gălăţeană, Sporting Lieşti, ambele goluri fiind înscrise în ultimele 20 de minute ale meciului. A treia pretendentă la promovare, Ştiinţa Miroslava, a cedat, surprinzător, la Sănătatea Darabani, cu scorul de 2-0. Echipa din Darabani a fost învinsă de Oţelul, în etapa trecută, cu scorul de 7-0.

În etapa a IV-a, Oțelul va primi vizita formaţiei Gloria Buzău, cealaltă echipă din serie cu punctaj maxim (golaveraj 8-2). Acest veritabil derbi al seriei se va disputa sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul „Oțelul”.

În partida de la Piatra Neamț, Oțelul a evoluat în echipament galben, realizat şi pus în vânzare cu ocazia aniversării victoriei în faţa grupării italiene Juventus Torino, de acum 30 de ani.
Articolul precedentO limuzină Mercedes a ars noaptea trecută în plin centru
Articolul următorPoliţiştii locali gălăţeni îi vor amenda pe părinţii elevilor chiulangii