O maşină de lux, incendiată lângă o benzinărie în centrul Galaţiului

Un gest criminal care ar fi putut să aibă repercusiuni mult mai grave: o maşină de lux a fost incendiată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, exact lângă o benzinărie din Galaţi, pe strada Domnească 160.

lt. col. Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi

”Am fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe strada Domnească nr. 160. La fața locului s-a constatat că flăcările se manifestau la compartimentul motor și la roțile din față ale autoturismului marca Porsche”, a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Din fericire, pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să preîntâmpine o nenorocire, benzinăria cu pricina fiind înconujurată de locuinţe.

Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la întreaga mașină, dar, din cauza căldurii, a fost deteriorat și bordul autoturismului.

„Din primele verificări s-a stabilit că a fost vorba despre o acțiune intenționată, cel mai probabil o sticlă cu benzină, care a produs și o explozie”, a mai precizat lt. col. Chiriţă. Valoarea bunurilor distruse se ridică la 40.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate, la 20.000 de lei. Cazul a fost preluat de poliție, pentru cercetările necesare stabilirii vinovatului.

sursa video: www.viata-libera.ro

Articolul precedentTrei noi transferuri la echipa de volei masculin Arcada Galaţi
Articolul următorPrins în flagrant în timp ce fura copaci dintr-o pădure privată