Consiliului Local Galația aprobat în ultima ședință tarifele specifice activității de ridicare, transport, depozitare a vehiculelor staționate/oprite neregulamentar în municipiul Galați și depozitare vehicule persoane juridice.

SC Gospodărire Urbană SRL Galați a preluat activitatea de ridicare, transportare și depozitare a vehiculelor parcate neregulamentar și din parcările de reședință ale municipiului și, pentru a-și recupera cheltuielile cu această activitate, se vor percepe tarife ce trebuie plătite de proprietarii autoturismelor ridicate. Autoturismele urmează a fi depozitate pe strada Macului, nr. 54, în parcarea pentru TIR-uri.

Tarifele aprobate în ședința CLM Galați sunt următoarele:

– Ridicare-coborâre vehicul staționat/oprit neregulamentar – 265 de lei/vehicul;
– Transport vehicul staționat/oprit neregulamentar – 280 lei/vehicul;
– Transport vehicul fără stăpân sau abandonat de pe domeniul public/privat al municipiului Galați – 140 lei/vehicul;
– Depozitare zilnică a vehiculului staționat/oprit neregulamentar – 16 lei/zi/vehicul;
– Depozitare zilnică a vehiculului fără stăpân sau abandonat de pe domeniul public/privat al municipiului Galați – 0,50 lei/zi/vehicul;
– Depozitare vehicule persoane juridice (abonament pentru un număr mai mare de 40 vehicule/persoană juridică) – 250 lei /lună/vehicul.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAncheta DIICOT: Ceai cu DROG inclus, la liber într-un lanț de magazine
Articolul următorA rămas fără loc de muncă după ce a fost filmat când îl învăța pe un coleg nepalez să fure benzină din motocoasă