Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești  efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic la volanul unui autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie nu mai era valabilă.

 

În data de 18 iunie a.c., în jurul orei 17.15, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Vlădești, județul Galați, un autoturism marca Ford Mondeo, cu număr de înmatriculare provizoriu românesc, condus de un gălățean, în vârstă de 29 de  ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autorizația de circulație provizorie eliberată pentru autoturismul în cauză nu mai era valabilă din data de 01 iunie a.c.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentGălățean urmărit la nivel național, depistat de un polițist brăilean aflat în timpul liber
Articolul următorS-au înregistrat 320 de noi cazuri în România și 13 în Galați