Mâine, 1 iulie, în cadrul „Zilelor Dunării”, se vor desfășura manifestări sportive, simultan, în patru locuri din Galați. Astfel, publicul este aşteptat pe  Faleza Inferioară a Dunării, la Grădina Publică, la bazinul de înot de la Baia Comunală și pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Dunărea”.
Alergătorii se vor întrece pe Faleza Inferioară. De la ora 9,00, din zona Restaurantului Blue Aqua vor porni în cursă persoanele cu dizabilități. De la ora 9,20, copiii de până la 13 ani vor alerga din dreptul sculpturii ”Fructul Soarelui”. Cursa celor peste 14 ani are startul la bariera Trecerii bac, de la 9,40 la feminin şi de la 10,00 la masculin. Festivitatea de premiere se va desfășura la Foișor.
În Grădina Publică, între 9,00 și 11,00, cei de la Elite Gym vor avea program de spinning (pedalat pe bicicletă fixă). Sportivii de la Phoenix și Real Union vor juca baschet, respectiv fotbal. Membrii clubului Black Tiger își vor etala abilitățile în arte marțiale.
La bazin, între 9,00 și 13,00 vor fi concursuri de înot și jocuri în apă. Pe platoul sălii polivalente, de la 11,00, va avea loc o demonstrație de karate a sportivilor de la Sakura Kiai.

Articolul precedentGălăţenii sunt aşteptaţi mâine la „Asteroid Day”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii
Articolul următorMulte asociaţii de proprietari din Galaţi nu au apă potabilă