O mamă și cei doi copii ai săi au rămas pe drumuri. Așa s-ar putea rezuma drama unei femei din Piatra Neamț, care a ajuns să doarmă într-o scară de bloc din Galați. Femeia s-a căsătorit în 2013 cu un cetățean moldovean alături de care a vrut sa își întemeieze o familie, însă acesta, spune ea, a fost violent și neglijent cu ea și cei doi copii de 2 și 4 ani. Copiii sunt dintr-o altă relație pe care a avut-o când el a fost la pușcărie. 

 

Mama rămasă pe drumuri susține că soțul ar fi încercat sa o împingă spre prostituție. Acest lucru este negat de bărbat și spune ca ea era cea neglijentă, care „aducea bărbați în casă”, motiv pentru care proprietara apartamentului în care stătea dând-o afară. Vecina și actuala ei gazdă neaga acuzațiile și spune ca nu se pune problema ca ea să se fi prostituat. Soțul ar fi cel care a oprit plata chiriei, femeia ajungând pe scara de bloc, dormind pe o saltea din mila vecinilor. Coincidență sau nu, chiria nu a mai fost plătită din momentul în care el ar fi obținut permisul de ședere.

Poliția Secției 3 a ajutat-o să își recupereze actele de la cea care îi este încă soacră, însă femeia susține în continuare că buletinul îi este încă reținut fără un motiv.

„În cursul zilei de ieri, 17 august, un polițist de proximitate din cadrul Secției 3 de poliție Galați s-a deplasat împreună cu femeia la domiciliul fostului soț care momentan nu este în țară și a primit de la mama acestuia documentele sale și ale copiilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, comisar șef Gabriela Costin. 

Acum, tot ce își dorește este să plece la Piatra Neamț, unde are o bunică și să își crească copiii. Nu dorește să îi abandoneze, mai ales ca ea a fost la rândul ei părăsită de mamă.

Articolul precedentIulian Leca, despre interviul cu procurorul Negulescu: „Lumea va reuși să înțeleagă ce nu a înțeles în ultimii 14 ani”
Articolul următorRegulile pentru deschiderea școlilor în 14 septembrie, publicate de Ministerul Sănătății