Mâine, ultima zi de plăți la sediul de pe Domnească al CARP Galați. Operaţiunile financiare ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor se mută  într-un nou sediu.

Toate aceste operaţiuni (acordarea de împrumuturi, plata ratelor la ghişeu etc.) vor putea fi făcute, din 18 februarie 2019, doar la noul sediu al CARP Galaţi, de la blocul V3, în zona Pieţei Centrale.

Între 1 și 15 februarie, nu se fac operațiuni financiare

În perioada 1-15 februarie, sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din str. Domnească nr. 53 va fi închis. Se vor muta echipamentele la sediul nou, situat în incinta blocului V3B din str. Tecuci nr. 3, tronson 1-2, cartier Piaţa Centrală.
Începând cu data de 18 februarie, încasările şi plăţile se vor face numai acolo. Până la deschiderea ghișeelor în noul sediu, se pot face plăți prin depuneri în contul RO40BACX0000003003168000 deschis la Unicredit Bank SA Sucursala Galaţi, CIF 1637827, precizând numele, prenumele, numărul de carnet şi ce reprezintă plata. 

„Nu mai încăpeam în sediul de pe Domnească. Oricum, deşi reabilitat, imobilul nu este atât de solid încât să fie foit zilnic de sute de persoane. La sediul de la blocul V3 se mută numai activitatea de tip bancă, cea de creditare, cu împrumuturi, plăţi, încasări şi creditare”, a declarat prof. dr. ec. Ion Lucian Mehedinţi, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi.

Sediul central, secretariatul, Consiliul Director şi administrativul rămân pe Domnească.  Tot aici se vor defășura și activitățile celorlalte servicii ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor rămân tot la sediul de pe Domnească: serviciul cultural, turismul, serviciile medicale (stomatologie, medicină generală, EKG), frizeria într-o primă instanţă, cizmăria, cluburile, cursurile de limbi străine).

Articolul precedentPoliţiştii de frontieră gălăţeni cercetează doi bărbați prinşi cu documente false
Articolul următorCursuri suspendate la o școală, după ce s-a ars o piesă a centralei termice