Mai puţine autobuze pe străzile Galaţiului, timp de zece zile

Mai puţine autobuze vor circula pe străzile Galaţiului, timp de zece zile, după ce Transurb a decis ca în această perioadă să folosească graficul din zilele de sărbătoare.

Conducerea operatorului de transport în comun a stabilit ca de vineri, 26 aprilie, până duminică, 5 mai, să se circule după programul aprobat pentru zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale. Anunţul a fost postat atât pe site-ul operatorului public de transport, cât şi pe pagina de Facebook a acestuia.

Deşi bugetarii au liber în perioada 26 aprilie – 1 mai, cei mai mulţi dintre angajaţii la privat nu vor lipsi de la serviciu decât în duminica de Paşte. Drept urmare, protestele pe reţelele de socializare sunt la ordinea zilei. Oamenii acuză conducerea Transurb că nu vor putea ajunge la timp la muncă sau că vor aştepta în staţii mult prea mult.

În luna decembrie, Transurb a redus deja substanţial cursele efectuate în Galaţi, din cauza numărului din ce în ce mai mic de mijloace de transport funcţionale. Societatea are în patrimoniu 214 mijloace de transport (156 de autobuze, 27 de troleibuze şi 31 de tramvaie), însă doar jumătate dintre acestea sunt în funcţiune şi pot intra pe trasee.

Articolul precedentUn tramvai a deraiat în cartierul gălăţean Micro 39
Articolul următorGrădina Zoologică de la Gârboavele va fi deschisă şi de Paşte