Mai multe accidente grave cu căruțe, produse recent în județul Galați. Echipajele SMURD au fost chemate să ajute victimele incidentelor rutiere. 

Ieri seară, la orele 19,30, echipajul de pe ambulanta SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Tecuci a fost chemat pe DJ 254, la iesirea din Ivesti către Călmățui. Acolo avusese loc un incident rutier, în care o căruță a fost acroșată de un autovehicul.
În urma incidentului a rezultat o victimă conștientă, cu multiple traumatisme, care a fost transportată imediat către Spitalul Municipal Tecuci.
Potrivit polițiștilor, acesta a fost al treilea eveniment similar produs în doar o săptămână.  Pe 2 octombrie a avut loc un incident asemănător la ieșirea din municipiul Tecuci. Atunci, aproape de miezul nopții, impactul între un autoturism și o căruță a produs o victimă conștientă, din fericire neîncarcerată. Echipajul SMURD de la Sectia de Pompieri Tecuci s-a deplasat atunci de urgență pentru a acorda primul ajutor conducătorului auto. Al doilea incident similar s-a produs  în după-amiaza zilei de 8 octombrie. Dispeceratul ISU a primit o solicitare de intervenție la locul unui accident rutier, în care un atelaj a fost lovit de un autoturism. În urma accidentului, produs pe raza comunei Măstăcani, conducătorul atelajului a rămas inconștient. S-a deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Tg. Bujor, care a preluat victima pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Tecuci. Polițiștii fac un apel la conducătorii auto să fie mai prudenți în această perioadă pe drumurile publice. 

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au preluat conducerea Ligii Naţionale
Articolul următorTâlhari prinși de polițiști și bunuri returnate păgubiților