sdr

La 80 de ani, un apropiat al echipei Oțelul a devenit mire pentru prima dată. Doctor King, cum i se spune fostului șofer al echipei de fotbal Oțelul, Vasile Andrei, crede că niciodată nu este prea târziu.

Gălățeanul a decis să se căsătorească pentru prima oară în viaţă, cu aleasa inimii sale, Iordana Chiriac. Aceasta îi este aproape de 30 de ani. Doamna Andrei mărturisește că și-ar fi dorit să fi fost mireasă când era mai tânără, dar e bine și acum.

Vasile Andrei, sau Doctor King, cum este el cunoscut în lumea fotbalului, a fost o viaţă întreagă şoferul echipei Oţelul Galaţi.

Generaţii de jucători și de antrenori s-au schimbat, dar Doctor King a rămas mereu același. Toți sportivii care au trecut pe la echipă l-au îndrăgit.  O parte din stafful echipei actuale a vrut să îi fie aproape şi în această zi specială, care demonstrează că dragostea nu are vârstă.

Mereu împreună, la bine și la greu

Vasile Andrei şi Iordana Chiriac s-au cunoscut în urmă cu peste 30 de ani. De atunci sunt împreună, la bine şi la rău. Ea, în vârstă de 69 de ani, a mai fost căsătorită şi are un fiu. Acesta și soţia sa i-au fost alături și ieri, la căsătoria cu Vasile. El, burlac convins, nu prea avea de gând să se căsătorească. Până la urmă însă, la 80 de ani, și-a făcut curaj şi, în genunchi, şi-a cerut consoarta de soţie.

« Niciodată nu-i târziu. Relaţia este de 30 de ani. Acum am cerut-o aşa cum se cuvine, în genunchi. Am convins-o greu”, ne-a mărturisit, râzând, mirele.
Deşi nu se mai aştepta la asta, Iordana Chiriac a spus da. „Vreau să ne trăim bătrâneţile frumos şi în linişte. Normal că mi-am dorit să fiu mireasă mai devreme, dar până acum nu a fost să fie”, ne-a spus mireasa.

Astfel, cei doi au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă. Aici, au spus un „DA” la fel de  hotărât ca ultimele trei decenii petrecute împreună. Mai emoţionaţi decât mirii au fost fiul şi nora femeii, care au fost şi martorii căsătoriei. « Am rămas surprinsă, nu ne mai aşteptam la aşa ceva. Este bine, şi, vorba lui, niciodată nu este târziu», ne-a mărturisit Crina Stroie, nora miresei.

La vară urmează nunta

După ce s-a încheiat ceremonia, cuplul primind şi certificatul care atestă că Doctor King a renunţat la burlăcie, managerul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Vali Ştefan, i-a făcut proaspătului însurăţel un cadou frumos, de suflet. Pe lângă un echipament al echipei, mirele a primit şi un tricou cu numărul 80 şi cu porecla cu care este strigat în lumea fotbalului.
„Îl cunosc de când eram copil.  Mă bucur că suntem alături de el într-o zi specială. Îi dorim multă sănătate”, ne-a declarat Vali Ştefan, managerul echipei Oţelul.
Cei doi miri au plecat să sărbătorească momentul alături de familie și prieteni, nu înainte de a ne mărturisi că în vara acestui an urmează şi nunta. Pentru că lucrurile, chiar dacă sunt făcute mai târziu, trebuie făcute așa cum spune tradiția.

Articolul precedentA zburat cu mașina de pe pod, pe D.N. 25
Articolul următorPrinși la tăiat ilegal de copaci în pădurea Gohor