CSM Focșani 2007 a învins sâmbătă, 17 septembrie, pe Sporting Liești, cu scorul de 5-1 (4-0). Meciul s-a disputat de la ora 17.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în cadrul etapei a 4-a a campionatului.

CSM Focșani a deschis scorul în minutul 7. Strătilă a pătruns pe partea dreaptă, a intrat în careu și a centrat în fața porții, iar Arnăutu a reluat cu capul, de la 3 metri, 1-0.  În minutul 15 gazdele și-au majorat avantajul la capatul unei acțiuni ofensive prelungite, în care Săpunaru i-a trimis o minge în dreapta lui L. Stoica, care a șutat de la 12 metri și a marcat pentru 2-0.

În minutul 16 Rogoveanu i-a pasat în careu lui Zaharia, acesta a centrat în fața porții și Arnăutu a trimis din 2 metri în poarta oaspeților. În minutul 22 Zaharia a primit o pasă în stânga și a centrat în fața porții, iar Rogoveanu a trimis în poartă din 3 metri, 4-0. 

În minutul 81 Sporting Liești a redus din handicap prin Adrian Grigoraș, care a trimis în poartă din 3 metri, o centrare de pe partea stângă, la bara a doua. În minutul 90 Băjenaru a refăcut diferența de 4 goluri, cu un șut de la 20 de metri, lângă bara din stânga portarului. 

CSM Focșani 2007 totalizează 9 puncte din patru partide disputate și un golaveraj de 15-2. Sporting Liești este pe locul 6, cu 4 puncte și golaveraj 5-7. 

CSM Focșani 2007: Preda – Juncanaru, Bratu, Panaite, Paizan (D. Oprea-74), Strătilă (Taciuc-58), Zaharia, L. Stoica, Săpunaru (Băjenaru-58), Rogoveanu (C. Petre-58), Arnăutu (Predoiu-58). Antrenori: Marius Bratu și Bogdan Burlacu

Sporting Liești: Brăneț – Mereuță (min. 37 Ștefănescu), Munchiu, Maftei (min. 22 Hodorogea), Cucu, Sevastian, Mihu, Grigoraș (min. 82 Dima), Costea, Iordache, Stan (min. 82 Popa). Antrenor: Cristian Brăneț. 

În etapa a 5-a, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu Voința Limpeziș. 

foto: CSM Focșani

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAcuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
Articolul următorCopiii care au vizitat salonul Auto GAS2022 s-au întâlnit îcu polițiștii rutieri și cei de prevenire