Sporting Liești a cedat în ultimul minut meciul din etapa a 13-a disputat pe ”Liești Arena” cu cei de la CSM Râmnicu Sărat. Oaspeții s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat în minutul 90 de Marius Târîlă

Meciul de sâmbătă a fost abordat de Sporting Liești fără șapte jucători importanți. Din motive de covid, accidentări sau suspendări au lipsit: Voicu, Crihană, Munchiu, Stan, Grigoraș, Țicămucă și Vădeanu. Asta s-a văzut și în jocul echipei antrenate de Cristian Brăneț, care a fost dominată clar de echipa din Râmnici Sărat, care a avut cel puțin 3 ocazii clare de a marca în afara golului marcat de Marius Tîrîlă, cu un șut din 8 metri, lateral dreapta, sub transversală, în urma unei pase în diagonală. 

Sporting Liești a început meciul cu formula: A. Brăneț – Iancu, Maftei, Cucu, Năstase, Mihu, Chiriac, Iftimie, Milea, Călin, Bîrlădeanu. Au mai jucat: Drăgan, Hodorogea, Ieremie.

După înfrângerea cu CSM Râmnicu Sărat echipa din Liești a coborât pe locul cinci în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 22 de puncte din 12 jocuri, un punct mai puțin decât echipa de pe locul patru Metalul Buzău, locul patru fiind ultimul care asigură prezența în play-off la finalul celor 18 etape ale sezonului regulat.

Pentru Sporting Liești urmează o săptămână cu două meciuri, ambele în deplasare. Marți, 23 noiembrie, de la ora 14.00, Lieștiul va juca restanța cu Metalul Buzău, joc restant din etapa a 12-a, iar sâmbătă, 27 noiembrie, gruparea gălățeană va juca pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău

Sursa: Realitatea de Galati