Peste 700 de permise de conducere au fost reţinute în ultimele 28 de ore, 80 dintre acestea fiind pentru consum de alcool, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, sâmbătă, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 484 de acţiuni şi au intervenit la 2.360 de evenimente, dintre care 2.006 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

„Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 145 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 706 permise de conducere, dintre care 311 pentru viteză, 80 pentru alcool şi 11 pentru droguri. De asemenea, au fost retrase 351 de certificate de înmatriculare”, se precizează în comunicat.

De asemenea, au fost depistate 18 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 9.313 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.597.431 de lei, menţionează IGPR. AGERPRES

Articolul precedentSărituri în apă: Constantin Popovici este noul campion al circuitului mondial Red Bull Cliff Diving
Articolul următorVal de aer polar peste România: -17 grade! Când vine primăvara: zonele unde temperatura urcă brusc la 13 grade Celsius