La Tecuci a fost raportată prezența unei persoane care oferea mită electorală la o terasă din oraș.

Doi indivizi ofereau astăzi mită electorală la terasa „Ciuperca” din Tecuci. Din informațiile unor surse, sumele oferite erau între 150 și 200 de lei de vot. Unul dintre indivizi se numește Nicușor Calu, membru al lumii interlope, anchetat în acest moment. Acesta ar fi asociat cu un candidat la primăria orașului, Claudiu Gavril, de la partidul UIPT, „Uniunea Independenţilor pentru Tecuci”, Gavril botezându-i lui Calu unul din nepoți. Aceiași indivizi de la „Ciuperca” au proferat amenințări și au incitat la violență spun surse din rândul poliției.

„La data de 27 septembrie, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din municipiul Tecuci, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii sa voteze cu un anume candidat la funcția de primar.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale, și a identificat atât apelantul cat și pe cele două persoane bănuite că ar fi oferit bani. Atât aceștia, cat și martorii identificați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri și în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de coruperea alegătorilor și amenințare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, comisar șef Gabriela Costin.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentULTIMA ORĂ: Ministerul de Interne cere prelungirea procesului de votare după ora 21.00 DOCUMENT
Articolul următorCâte incidente au avut loc astăzi în Galati?