George Simion, președintele AUR, vine, în această seară, la România Suverană. 

Politicianul roman care a avut curajul sa spuna la Bruxelles „Nu ne primiți în Schengen, nu vă mai primim firmele care ne exploatează resursele naturale”, devoalează în această seară următoarele acțiuni menite ca România să redevină suverană!

Dezvaluirile noastre au ajuns, astfel, in capitala Europei! Nu ratați o ediție incendiară moderată de Alexandra Păcuraru, la ora 20.50.

Nu ne lăsăm! Maine, OMV Petrom își anunță rezultatele! Pentru a nu fi față în față cu jurnaliștii incomozi, au mutat conferinta de presă în online, ca in pandemie! De fapt, este pandemie de frică la firma austriacă! Anca Alexandrescu va participa la conferință și va pune toate întrebările de care se tem cei care au pus mâna pe petrolul și gazele naturale românești! Urmăriți-ne! Suntem singurii care vă apărăm!

Articolul precedentClubul Presei. Demers fără precedent în România, sprijinit de Trustul Realitatea. Susținem libertatea cuvântului!
Articolul următorSesiune de formare în domeniul drogurilor pentru 12 jandarmi de la IJJ Galați și un polițist de la IPJ Galați