Galaţiul şi Braşovul, la egalitate în finala campionatului de hochei

Galaţiul şi Braşovul sunt la egalitate în finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă, după ce fiecare echipă a câştigat câte unul din jocurile disputate pe Patinoarul „Dunărea”.

CSM Galaţi s-a impus, luni, cu scorul de 5-2, în prima partidă, iar Corona Braşov a câştigat, marţi, după prelungiri, cea de-a doua dispută. Acest al doilea meci a avut un început foarte tacticizat, cu puţine ocazii, oaspeţii reuşind singurul gol al primei reprize în minutul 6, prin canadianul Tendler.

Repriza secundă a fost marcată de un reviriment al gazdelor, care au dominat copios şi au reuşit să întoarcă scorul, prin reuşitele lui Başkov (min. 27, din şut de penalitate) şi Mărcuş (min. 29). Repriza a fost marcată şi de un angajament fizic deosebit, soldat cu nu mai puţin de nou eliminări.

În repriza a treia, în schimb, ambele echipe au părut obosite, iar jocul a fost dominat steril de oaspeţi, care au şi reuşit să egaleze, prin acelaşi Tendler, în minutul 41. A urmat apoi repriza suplimentară, patru la patru, în care braşovenii au fost mai activi şi au reuşit să înscrie golul victoriei, în minutul 69, tot prin Tendler. Scor final: CSM Galaţi – Corona Braşov 2-3 (0-1, 2-0, 0-1, 0-1).

După aceste două meciuri, disputa se va muta la Braşov pentru următoarele două partide, programate vineri şi sâmbătă, 19-20 aprilie. Dacă va fi cazul, meciul al cincilea se va disputa la Galaţi luni, 22 aprilie.

Articolul precedent35 de autospeciale ale Poliţiei Galaţi au camere video
Articolul următorBulgar prins la frontieră cu tutun pentru narghilea ascuns în bagaje