Gălățean depistat conducând, deși nu avea acest drept. Acesta a fost descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din Sectorul Oancea. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea a oprit pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Oancea, județul Galați, un autoturism marca Fiat Punto, condus de cetățeanul român D.I., de 66 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere. La verificări, a reieșit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii deconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Articolul precedentUn tată și-a agresat copiii pentru a o determina pe soție să revină acasă
Articolul următorBărbatul care și-a agresat copiii, reținut pentru 24 de ore