Ghiță Manole, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Galați, a plecat de acasă sâmbătă, 5 iunie, în jurul orei 9,00, și nu a mai revenit. Conformspuselor membrilor familiei, acest a pornit de la blocul unde locuiește, situat în spatele Școlii Gimnaziale nr. 31 din Micro 38, într-o plimbare, așa cum obișnuia frecvent. Traseul pe care ar fi putut să îl urmeze ar fi fost pe la Talcioc, spre fostul izvor și spre gara Filești. Uneori mai ajungea și pe la Faleză, dar sâmbătă nu a mai revenit la domiciliu după circuitul obișnuit, astfel că, după ce l-a căutat în toate locurile știute, familia a anunțat poliția.

Ghiță Manole are 1,70 -1,75 metri înălțime, este brunet, cu chelie și mustață. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu un tricou maro cu dungi și cu pantaloni negri, tip sport.

Familia susține că suferă de tensiune și că avea uneori amețeli, dar că nu a manifestat niciodată pierderi de memorie și nici nu a mai plecat de acasă. Cine l-a văzut sau poate să dea vreo relație despre locul unde s-ar putea afla, este rugat să sune la 112, ori la cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentFemeia lovită sâmbătă de buldoexcavator a decedat la spital
Articolul următorAccidentată de un autoturism în timp ce traversa strada prin loc nemarcat