Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi, învinşi şi de echipa a doua a Buzăului

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au fost învinşi şi de echipa a doua a Buzăului, Metalul, într-un meci din cadrul etapei a 27-a a Seriei I a Ligii a III-a.

Etapa intermediară de miercuri a programat şi meciul dintre Metalul Buzău şi Oţelul Galaţi. Cu un retur dezamăgitor, gălăţenii, rămaşi mult în urma contracandidatei la promovare – Gloria Buzău, în faţa căreia au pierdut cu 5-0, au cedat şi în partida cu echipa a doua a Buzăului, una de mijlocul clasamentului. Meciul de miercuri s-a încheiat cu victoria gazdelor, care s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul înscris de Iacob, în minutul 15.

Antrenorul Tudorel Pelin a folosit în acest joc următoarea formulă de echipă: Vlasie – David, R. Moglan, Ghiocel, Manău – Crihană, Cristea – Munteanu, Codreanu, Zaharia – Cîrjan. Au mai evoluat: Chiriac, Țicămucă, Iorga și Neagu.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Oțelul se află pe locul 3, cu 49 de puncte, doar două mai mult decât echipa de pe locul 4, CSM Focșani. Pe primele două poziţii, Gloria Buzău – 70 de puncte şi Bucovina Rădăuţi – 51 de puncte.

În etapa a 28-a, sâmbătă, 11 mai, de la ora 18.00, Oţelul va întâlni, pe teren propriu, cealaltă echipă gălăţeană din serie, Sporting Lieşti. În penultima rundă, sâmbătă, 18 mai, Oţelul va juca acasă cu CSM Rm. Sărat, iar campionatul va fi încheiat cu o deplasare la Ştiinţa Miroslava, pe 25 mai.

Articolul precedentPeste 400 de amenzi și 262 de puncte penalizare, doar în luna aprilie
Articolul următorUn şofer din Galaţi a murit după ce a doborât doi stâlpi de iluminat public