Fotbalistele de la Universitatea au încheiat sezonul cu o victorie la scor

Fotbalistele de la FC Universitatea Galaţi au încheiat sezonul 2018-2019 cu o victorie la scor, câştigând cu 7-0 disputa cu formaţia Vasas Odorheiu Secuiesc.

Partida disputată luni pe Stadionul „Siderurgistul” a fost la discreţia gazdelor, care au profitat de faptul că oaspetelor au deplasat o echipă de junioare. În aceste condiţii, victoria gălăţencelor nu a pusă la îndoială niciun moment şi a fost obţinută la un scor care nu mai are nevoie de comentarii: 7-0 (4-0). Pentru gazde au înscris: Loredana Nica (min. 11), Irina Topal (min. 20 şi 88), Carmen Marcu (min. 33 şi 37) şi Andreea Surcică (min. 74 şi 77).

În urma acestui succes, fetele antrenate de Gabriel Călinescu au urcat pe locul 4 al clasamentului, cu 18 puncte. Sezonul va fi încheiat, însă, cel mai probabil, pe locul 5, în condiţiile în care Vasas are 16 puncte şi mai are de jucat un meci, acasă, cu Alexandria.

Pentru gălăţence, aceasta a fost ultima partidă din acest sezon al Ligii I de fotbal feminin. Sezonul regulat a fost încheiat de Universitatea pe locul 5, cu 22 de puncte din 16 meciuri. În turneul pentru locurile 4-6, gălăţencele au înregistrat două victorii, un egal şi o înfrângere.

Campionatul a fost câştigat detaşat de Olimpia Cluj-Napoca, cu o singură înfrângere în 20 de jocuri. Formaţia CSS Târgovişte, clasată pe locul 9, a retrogradat în liga secundă.

 

Articolul precedentJudeţul Galaţi, sub Cod portocaliu de ploi torenţiale
Articolul următorMort de beat, prins la volanul mașinii pe drumurile publice