Festivalul Internațional de Fanfare, pe Faleză şi în Grădina Publică

Festivalul Internațional de Fanfare, ajuns la ediţia a 15-a, se va desfăşura, vineri, sâmbătă şi duminică, pe Faleză şi în Grădina Publică.

Deschiderea oficială a manifestării este programată vineri, 5 iulie, de la ora 18.30, pe scena din Grădina Publică. La această ediţie a Festivalului Internațional de Fanfare și Orchestre de Marș și Promenadă „Iosif Ivanovici” şi-au anunţat participarea circa 300 de artişti din România și Republica Moldova.

Spectacolele vor avea loc pe scena amplasată în cel mai mare parc al Galaţiului şi în foişorul din apropiere, dar şi în foişorul de pe Faleza Inferioară. În fiecare zi, concertele se vor desfăşura de la ora 19.00 în Grădina Publică şi de la ora 19.30 pe Faleză. În plus, foişorul din Grădina Publică va găzdui reprezentaţii sâmbătă, de la ora 10.00, şi duminică, de la ora 10.30.

Vor fi prezente la Galaţi, alături de gazde (Fanfara „Valurile Dunării” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”), orchestre din Giurgiu, Constanța, Otopeni, Tg.Secuiesc, precum şi, din Republica Moldova, din Ceadîrlunga, Slobozia Mare, Zaim şi trupele de carabinieri. Muzicienilor li se vor alătura majoretele Clubului Copiilor din Câmpia Turzii.

Articolul precedentCSM Galați își formează centru de copii și juniori la fotbal
Articolul următorTransport ilegal de bovine, interceptat de poliţiştii gălăţeni