Enel deschide primul magazin din Galați, într-un spațiu prietenos și ușor accesibil, situat pe strada Brăilei, numărul 39. Clienții rezidențiali și cei non-casnici vor beneficia astfel de un spațiu de vânzare dedicat și de oferte atractive pentru furnizarea pe piața concurențială de energie electrică și gaze naturale.

Noul magazin le va oferi consumatorilor o gamă largă de servicii, precum oferirea de informații despre furnizarea energiei electrice și gazelor naturale pe piața concurențială (detalii legate de semnarea și derularea contractelor, consumul de energie, schimbarea furnizorului) sau ofertarea produselor și serviciilor comerciale ale Enel (oferte de electricitate și gaze naturale, echipamente vândute în trașe, precum aparate de aer condiționat, centrale termice, accesorii smart home, servicii de asistență electricitate și gaze naturale). Astfel, clienții pot avea acces la ofertele Enel potrivite nevoilor lor, cu un preț fix pe o perioadă de un an și disponibile oriunde în țară, indiferent de situarea locului de consum.

În urma liberalizării piețelor de energie electrică și gaze naturale, consumatorii își pot alege furnizorul de energie electrică și/sau gaze naturale și oferta care li se potrivește cel mai bine oricând, pe tot parcursul anului. În plus, schimbarea furnizorului nu implică niciun cost suplimentar sau modificări tehnice, cum ar fi schimbarea contorului electric.

Magazinul din Galați va fi deschis de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:30, fiind accesibil inclusiv cu transportul în comun, pe rutele 9, 10, 11, 12, 16, 18, 19, 20, 22, 24, 27, 29, 30, 34, 105.

Sediul inaugurat în această săptămână crește la 72 numărul total de magazine Enel, proprii și operate prin parteneri, la nivel național. Pentru a fi mai aproape de clienții săi și pentru a răspunde nevoilor lor, Enel a investit constant în extinderea și modernizarea rețelei de magazine, construind astfel unul dintre cele mai mari lanțuri naționale de magazine aparținând unui furnizor de energie electrică și gaze naturale.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPercheziții la doi gălățeni care au furat ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 28.000 lei
Articolul următorTulpina sud-africană a COVID a fost depistată în România! Doi pacienți confirmați