Un elev de clasa a VII-a de la Liceul de Artă ”Dimitrie Cuclin” din Galați a fost bătut de un coleg de clasă, într-o pauză. Violențele s-au produs în școală, sub privirile celorlați elevi care au încurajat altercația dintre colegii lor. Inspectoratul Școlar Județean Galați a început o anchetă în caz.

La data de 16 martie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Galați s-au autosesizat, că urmare a apariției în mediul online, și au efectuat verificări preliminare în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident.
”S-a stabilit că la data de 14 martie 2023, la Liceul de Artă ”Dimitrie Cuclin” din Galați, în timpul unei pauze dintre orele de curs a unor elevi din clasa a VII-a, în sală de clasă unde se aflau mai mulți copii, un elev, cu vârsta de 14 ani, l-a agresat fizic pe un alt coleg de clasă, cu vârsta de 13 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Galați. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate de polițiști”, transmite IPJ Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentInformare privind anunțarea găzduirii/cazării cetățenilor străini din state terțe
Articolul următorRecomandări ale pompierilor militari gălățeni pentru prevenirea incendiilor cauzate de arderile necontrolate de vegetaţie uscată