CSM Galați și RC Grivița București au încheiat la egalitate, scor 12-12 (5-6), meciul lor contând pentru etapa a VIII-a al Diviziei Naționale de Seniori. 

CSM Galați a dominat teritorial meciul, în timp ce oaspeții au răspuns prin uvertura Ștefan Pătrașcu. Prima repriză s-a încheiat cu scorul 5-6, avantaj pentru formația bucureșteană. Gălățenii au dictat ritmul, oaspeții au fost mai pragmatici și au trimis printre buturi din două lovituri de pedeapsă transformate de Ștefan Pătrașcu, fostul jucător al Galațiului. Grivița a marcat primele puncte dintr-o lovitură de pedeapsă, gălățenii au preluat conducerea pe tabelă, 5-3, grație încercării marcate de Gabriel Dănăilă, iar scorul după 40 de minute (5-6), a fost stabilit tot de Pătrașcu și tot din lovitură de pedeapsă.

Imediat după pauză Pătrașcu a repus Grivița în avantaj tot dintr-o lovitură de pedeapsă (5-9). Gălățenii au încercat revenirea, căpitanul Partenie a irosit o penalitate, apoi au mutat jocul în apropierea buturilor oaspeților. După momente bune de presiune asupra terenului de țintă advers Nicu Manolachi, ajutat de întreaga grămadă, a străpuns defensiva bucureșteană cu a doua încercare a jocului, transformată de Gabriel Partenie, iar CSM Galați a revenit în avantaj, scor 12-9. Remiza 12-12 a fost consfințită de o nouă lovitură de pedeapsă transformată de Pătrașcu.

Cu o etapă înainte de finalul turului CSM Galați este pe locul 5 în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori, cu 18 puncte, 3 victorii – o remiză – 3 înfrângeri, esaveraj 234-140. În ultima etapă din tur CSM Galați va juca pe terenul celor de la Bucovina Suceava, locul 7 după 8 etape, cu 10 puncte.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati