Un nou set de aparatură medicală a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Andrei” din Galaţi, informează Consiliul Judeţean Galaţi. Astfel, au fost achiziţionate 17 echipamente medicale, incubatoare nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, pentru secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie.

„Am reuşit în ultimii ani să schimbăm o mare parte din vechea aparatură medicală a spitalului şi să aducem echipamente noi, de ultimă generaţie. Şi anul acesta, investiţiile în aparatură medicală pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt de aproximativ 10 milioane de euro. Vom continua să aducem aparatură medicală performantă şi să înlocuim vechile echipamente. Astfel, în perioada următoare, spitalul va fi dotat cu un echipament modern pentru fragmentarea calculilor renali fără durere şi fără anestezie”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Valoarea echipamentelor medicale achiziţionate este de 592.324 de lei, cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentTrafic închis în intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Tecuci
Articolul următorAlertă alimentară: încă un produs a fost RETRAS de la comercializare. Pericol pentru sănătate – substanțe cancerigene