Echipa de volei CSM Arcada Galaţi încearcă să-şi păstreze campionii

Echipa CSM Arcada Galaţi încearcă să-şi păstreze campionii care au adus pe malul Dunării primul titlu naţional la volei masculin din istoria oraşului.

Primii doi jucători care au semnat prelungirea contractelor cu formaţia gălăţeană sunt sârbul Miloş Terzici şi portoricanul Arnel Cabrera. „Antrenorul Sergiu Stancu şi-a dorit să lucreze în continuare cu ei şi am reuşit să semnăm contracte pentru următorul sezon. Suntem în tratative avansate şi cu alţi jucători”, a anunţat gruparea gălăţeană.

De altfel, prima semnătură pentru noul sezon a fost cea a antrenorului principal Sergiu Stancu. Tehnicianul campion a semnat un contract valabil pentru următorul sezon, cu opţiune de prelungire. Stancu va continua la Arcada, alături de secundul Răzvan Tănăsescu.

În sezonul competiţional 2019-2020, CSM Arcada va juca în premieră în CEV Champions League, cea mai puternică competiţie la nivelul echipelor de club din Europa. Pregătirile echipei se vor relua în prima parte a lunii august, iar primul joc oficial se va disputa, cel mai probabil, în primele zile din octombrie.

Articolul precedentŢigări de contrabandă, ascunse în pereţii laterali ai unui microbuz
Articolul următorElicopterul SMURD din Galaţi s-a defectat la Tg. Bujor