Echipa de futsal United Galaţi s-a plimbat până în Bucovina şi înapoi

Bukovina Vicov nu a asigurat echipajul medical, astfel că partida va fi omologată cu 5-0 în favoarea gălăţenilor

Echipa de futsal United Galaţi s-a plimbat până în Bucovina şi înapoi, pentru că meciul din etapa a IV-a Ligii I, programnat sâmbătă după-amiază, nu s-a mai disputat.

Formaţia gălăţeană trebuia să joace pe terenul nou-promovatei Bukovina Vicov, dar a făcut degeaba lunga deplasare. Organizatorii jocului n-au putut asigura echipajul medical pentru acest meci. În absența ambulanței, arbitrii nu au fluierat începutul jocului, iar partida va fi omologată cu 5-0 în favoarea celor de la United.

Echipa din judeţul Suceava nu stă deloc bine nici din punct de vedere sportiv, în primele trei jocuri din primul eşalon primind nu mai puţin de 50 de goluri. Cum şi administrativ situaţia pare incertă, este foarte probabil ca Bukovina Vicov să nu încheie campionatul.

În clasamentul la zi, United se află pe locul 2, cu 9 puncte, din patru victorii şi penalizarea confirmată de 3 puncte. Lider este gruparea din Odorheiu Secuiesc, tot cu 9 puncte, dar din trei meciuri. Autobergamo Deva şi Informatica Timişoara au câte 7 puncte, după trei jocuri.

În etapa a V-a, United va primi vizita puternicei echipe din Deva, luni, 15 octombrie, de la ora 18.30. Şi următoarele două meciuri se anunţă dificile, adversarii gălăţenilor urmând să fie Timişoara şi Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentPrezenţa la referendum a ajuns în judeţul Galaţi la 16,39%
Articolul următorDoar 17,58% dintre gălăţeni au votat la referendumul pentru revizuirea Constituţiei