Echipa de futsal United Galaţi, la prima înfrângere în acest sezon

Gălăţenii au fost învinşi, în deplasare, de Imperial Wet Miercurea Ciuc, cu scorul de 4-1

Echipa de futsal United Galaţi a înregistrat, sâmbătă, prima înfrângere în acest sezon, fiind învinsă, în deplasare, de Imperial Wet Miercurea Ciuc, cu scorul de 4-1.

După nouă partide fără înfrângere, gălăţenii au cedat în primul meci al returului, deşi au dominat cea mai mare parte a jocului. Ciucanii au condus cu 1-0, Nuno Coco a egalat printr-o reuşită spectaculoasă, dar gazdele au înscris pentru 2-1, scor cu care s-a şi încheiat prima repriză.

Partea a doua a fost începută de United tot în ofensivă, dar gazdele au punctat pe contraatac în două rânduri, în timp ce acţiunile gălăţenilor s-au lovit de un portar advers în mare formă. Golurile ciucanilor, aflaţi pe locul 5 în clasament, au fost marcate de: Alvaro, Roger, R.Matei şi Szocs.

În urma acestei înfrângeri, echipa pregătită de Florin Ignat a pierdut şi primul loc în clasament, pe care a urcat Informatica Timişoara, cu 23 de puncte. Gălăţenii au 22 de puncte şi ar putea pierde şi poziţia a doua, în faţa celor de la Autobergamo Deva, care au 20 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

În etapa următoare, a 11-a a Ligii I de futsal, United va întâlni formaţia CSMS Iaşi, pe 25 noiembrie, pe teren propriu.

Articolul precedentCSM Phoenix CSU Galaţi a surclasat Universitatea Cluj, la baschet masculin
Articolul următorHocheiştii de la CSM Galaţi s-au relaxat cu Sportul Studenţesc