Un bărbat, care abia ieşise de două zile din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, a fost surprins de poliţişti, în seara zilei de 4 iulie, pe la 22,30, în timp ce tocmai fura.

Poliţiştii de la Secția 6 Poliție Rurală Tecuci tocmai erau în misiune în comuna Ghidigeni, când bărbatul cu pricina le-a atras atenţia. Legitimându-l, s-a constatat că abia ce fusese pus în libertate de două zile, acesta executând anterior o pedeapsă privativă de libertate.

Din verificările efectuate a rezultat că acesta pătrunsese prin efracție într-o locuință din comuna Ghidigeni, de unde sustrăsese cinci covoare. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Aveţi grijă cum vă ţineţi telefonul!

Un alt furt, de data aceasta chiar în flagrant, a fost surprins în aceeaşi zi, dar pe lumină, la orele 15,30, pe strada Oţelarilor din Galaţi. Un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție a depistat în flagrant un bărbat care, în urma verficărilor, s-a constatat că a sustrăsese un telefon mobil aflat în posesia unei femei care mergea pe stradă, profitând de modul neatent în care aceasta ţinea telefonul. Lucrătorii Secţiei 3 Poliţie au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Articolul precedentBasarabean prins cu aproape 40 de kilograme de sturion dintr-o specie vulnerabilă
Articolul următorUn copil de şapte ani, în comă după un accident rutier