Două ore de petrecere de Revelion, la Galaţi, fără vedete

Două ore va dura petrecerea publică de Revelion la Galaţi, timp în care nu vor mai cânta vedete naţionale şi internaţionale, ca în anii trecuţi.

Atmosfera va fi asigurată de un DJ profesionist şi va fi completată de focuri de artificii, la miezul nopţii. Spectacolul va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor şi este programat să înceapă în jurul orei 23.00.

Municipalitatea va plăti 40.103 lei cu TVA (8.700 de euro) firmei Procesor Tech SRL Galaţi pentru „Servicii de scenotehnică, sonorizare şi lumini”, contract atribuit prin cumpărare directă. Conform contractului, câştigătorul va asigura un program de dj-set live timp de două ore – în intervalul 23,00 – 1,00, va crea un moment festiv la trecerea dintre ani şi va realiza un material video cu focul de artificii.

Focul de artificii care va marca intrarea în 2019 va trebui să aibă o durată de minimum zece minute. Pentru acest spectacol „piromuzical”, Primăria va plăti firmei Gaby Modelles Events SRL suma de 119.000 de lei cu TVA (25.800 de euro), contractul fiind atribuit tot prin cumpărare directă. Gălăţenii vor putea admira artificii de toate formele şi culorile: ploi de stele aurii şi argintii, palmieri şi crizanteme multicolore, cascade roşii şi verzi, inele şi coroane colorate, însoţite de efecte acustice.

Articolul precedentGălăţean prins cu o viteză de trei ori mai mare decât limita legală
Articolul următorToate hypermarketurile şi supermarketurile gălăţene au orarul adaptat