Doi gălăţeni, prinşi beţi la volanul autoturismelor personale

Doi bărbaţi gălăţeni au fost prinşi sub influenţa alcoolului la volanul autoturismelor personale, pe drumurile din judeţ.

Un prim caz a fost înregistrat la Matca, unde polițiștii din localitate au oprit în trafic, pe raza comunei, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă. La volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 74 de ani, din localitate. Constatând că bărbatul emană halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Conducătorul auto a refuzat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Întrucât nu și-a dat acordul nici pentru această procedură, polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală pentru refuzul prelevării de mostre biologice.

Cel de-al doilea şofer aflat sub influența alcoolului a fost depistat pe raza localităţii Frumuşiţa. Polițiștii au oprit autoturismul în trafic, la intersecția cu DN 26. Bărbatul de la volan, în vârstă de 37 de ani, din comuna Frumușița, a fost testat alcoolscopic, fiind înregistrat cu 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat acum de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentDouă străzi centrale din Galaţi, închise pentru lucrări edilitare
Articolul următorPeste 700 de biciclişti au fost prezenţi la „Galaţiul pedalează”