Directorul general al Combinatului Siderurgic Liberty Galaţi, Bogdan Grecu, s-a retras voluntar din funcţie, pentru a permite investigaţiei în curs în care este vizată persoana sa să se desfăşoare, se arată într-o notă internă către angajaţi, transmisă de conducerea companiei.

Potrivit notei interne, pentru funcţia de director general a fost împuternicită Aida Nechifor, directorul financiar al Liberty Galaţi.

„Vă informăm că dl. Bogdan Grecu a decis, în mod voluntar, să se retragă din poziţia de director general al combinatului, pentru a permite investigaţiei în curs să se desfăşoare. Deocamdată, d-na Aida Nechifor, director financiar şi membru al Comitetului de Conducere al Liberty Galaţi a fost împuternicită să reprezinte conducerea superioară a combinatului. Comitetul de Conducere al Liberty Galaţi îşi exprimă determinarea de a continua şi accelera proiectele de creştere şi modernizare a combinatului. De asemenea, îşi menţine angajamentul puternic de a se asigura că angajaţii săi acţionează în cadrul unor standarde înalte”, se spune în nota internă către angajaţi.

Retragerea lui Bogdan Grecu survine în contextul în care procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale față de fostul ministru al mediului Costel Alexe, actualmente președinte al CJ Iași, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi instigare la delapidare, precum şi faţă de o Bogdan Grecu, persoană fizică având funcţie de conducere în cadrul Combinatului Siderurgic Liberty Galaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi delapidare.

sursa foto: Bogdan Grecu, CEO Liberty Galaţi: Sursa: libertygalati.ro

Sursa: Realitatea de Galati