Deși Transurb prelungise abonamentele, gălățenii tot au stat la cozi, la început de 2019. Astăzi, la chioşcurile Transurb a fost multă lume.

Pe 27 decembrie 2018, Transurb SA anunţase că, în vederea evitării formării de cozi la cabinele de eliberare a abonamentelor, se prelungește valabilitatea abonamentelor.

Astfel, se anunța că persoanele care beneficiază de reduceri şi gratuităţi vor putea circula cu mijloacele de transport public, în perioada 1-15 ianuarie 2019, în baza vechiului abonament de călătorie. În perioada respectivă, acestora le revenea obligaţia de a-şi achiziţiona unele noi, cu perioada de valabilitate 1-31 ianuarie 2019.

Cu toate acestea, gălățenii așezați la coadă în cea de-a treia zi a anului nu au agreat soluţia găsită, formând cozi lungi încă de la primele ore ale zilei de miercuri. Motivul, susţin cei de la cozi, ar fi numărul insuficient al abonamentelor oferite. De teamă că vor rămâne fără posibilitatea de a călători cu transportul public în luna ianuarie, oamenii au preferat să se îmbulzească la cozi.

Cei mai mulţi dintre ei sunt supăraţi fiindcă, deşi situaţia se repetă în fiecare an, nu se găseşte niciodată soluţia pentru o funcţionare sănătoasă a sistemului de transport în comun.

Articolul precedentCirculația pe Bulevardul Marii Uniri, închisă duminică, de Bobotează
Articolul următorSergiu Stancu a renunţat la Grecia pentru a veni să antreneze la Galaţi