Echipa de handbal feminin a CSM Galați mai păstrează doar șanse teoretice de a se salva de la retrogradare în acest sezon, după ce a strâns doar șapte puncte în cele 18 jocuri disputate în campionatul Ligii Florilor. 

Gălățencele au pierdut toate cele 4 meciuri de la turneul de la Bistrița. În primul meci au pierdut cu 23-32 meciul cu Bistrița, 16-23 cu Dunărea Brăila, 18-31 cu CSM București și 20-29 cu Măgura Cisnădie.

Meciul de joaia trecută, cu CSM București, a fost doar unul în care se punea problema diferenței de scor cu care fosta deținătoare a Ligii campionilor putea să se impună în fața echipei din Galați, care s-a prezentat la acest turneu și fără antrenoarea Alexandrina Soare. 

CSM București a învins cu 31-18 (20-6) pe CSM Galați, într-o partidă care a contat pentru runda a 18-a a Ligii Florilor la handbal feminin. Pentru echipa de la Dunăre au marcat : Knezevic 6, Gheorghe 4, Vălean 2, Cioaric 2, Andrița , Bokaric, Conache și Marcu.

Sâmbătă, 1 mai, de la ora 10.00, la Bistrița, Măgura Cinădie a învins cu 29-20 (16-11) pe CSM Galați, într-o partidă care a contat pentru runda a 19-a, a Ligii Florilor la handbal feminin. Golurile echipei din Galați au fost marcate de :Knezevic 5, Cioaric 4, Andrița 3, Clisu 2, Gheorghe, Marcu, Vălean, Corban, Lopătaru, Bokaric.

Formația gălățeană a rămas cu 7 puncte în clasament după 19 etape, la 8 puncte distanță de Dacia Mioveni și SCM Craiova, ocupantele locurilor 11 și 12, care duc la barajul de menținere în Liga Florilor. 

Gălățencele se vor deplasa la Cluj, unde vor întălni pe 6 mai pe CSU Cluj și pe 7 mai, pe SCM Craiova.

Sursa: Realitatea de Galati