Ultima campioană a României , SCM Rm Vâlcea s-a impus lejer ,33-20 (15-9) în fața lui CSM Galați, într-o partidă care a contat pentru etapa a 11-a a Ligii Florilor.

A fost un meci jucat mai mult la relanti, în care Galațiul n-a părut să emită vreo pretenție, în timp ce  Florentin Pera a avut prilejul să ofere mai multe minute unor jucătoare tinere ca Stamin, Marin sau Bucur, aceasta din urmă având o prestație remarcabilă, fiind golgetera partidei. Echipa de la Dunăre a încercat să țină pasul cu adversara să dar vâlcencele au reușit să se distanțeze pe tabelă, în repriza secundă.

CSM Galați a deschis scorul în minutul 4 prin Conache, dar vâlcencele au preluat imediat conducerea, dar până în minutul 11 diferența a fost de doar 1-2 goluri în favoarea echipei lui Pera. La scorul de 7-9 Vălean a ratat șansa de a aduce echipa Sandei Soare la un gol în spatele adversarelor, pentru ca apoi vâlcencele să înscrie de 4 ori și scorul a devenit 7-13. La pauză scorul a fost 9-15. În repriza a doua vâlcencele și-au mărit avansul pe tabela de marcaj. Diferența de 13 goluri s-a înregistrat prima dată la scorul de 11-24. Cea mai mare diferență a fost de 14 goluri pe final de meci. 

Pentru CSM Galați au marcat: Knezevic 4, Sheiko 4, Lopătaru 3, Conache 3, Prescură 3, Gheorghe 2 și Vălean.

CSM Galați ocupă locul 13 în clasament cu 7 puncte acumulate în 10 jocuri.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentRupt de beat a produs un accident
Articolul următorCum au dat zeci de studenți cu stângul în Drept(ul). Misterul EXAMENELOR FRAUDATE la facultate