Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat la scor ambele meciuri jucate ieri și astăzi pe Patinoarul ”Dunărea” din Galați cu Sapientia U23.

Echipa gălățeană s-a impus în primul meci din dubla de la patinoarul ”Dunărea” cu echipa sub 23 de ani a celor de la Sapientia cu scorul de 8-0. După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0-0, formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 în a doua treime, în timp ce în ultima repriză gălățenii s-au impus mai clar, scor 5-0.

Apărarea supraaglomerată a puștilor de la Sapienția , precum și paradele lui Szilárd Bereș au păstrat tabela de marcaj imaculată până spre finalul reprizei a doua. Golul lui Neznamov a deblocat atât scorul cât și jocul echipei gălățene. Elevii lui Vadim Shakhraichuk au mai găsit de încâ 7 ori drumul spre plasa porții apărate de Bereș. Neznamov încă o dată, Berdilă 2, Butochnov , Makarov, Nagy și Irimia , au dus scorul mai aproape de ceea ce s-a petrecut pe gheață.

Hocheiștii de la CSM Galați au învins Sapientia U23 și în al doilea meci disputat la Galați. După 8-0 în meciul de vineri, CSM Galați a pornit ca din pușcă partida a doua cu AS Sapienția U 23. Elevii lui Vadim Shakhraichuk conduceau cu 4-0 încă din prima jumătate a primei reprize. Tinerii hocheiști harghiteni au echilibrat disputa în repriza a doua dar s-au prăbușit în ultimele 20 de minute. CSM Galați s-a impus în final cu 13-1 (5-0,1-1,8-0). Skachkov 2, Makarov 2, Neznamov 2, Constantin 2, Kyrichenko, Paior, Matyas Biro, Irimia, Butochnov, au fost marcatorii învingătorilor. Pentru AS Sapienția U23 a punctat Raymond Gyorfy.

CSM Galați este pe primul loc în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 35 de puncte după 13 jocuri disputate. Gălățenii au un avans de trei puncte în fața echipei de pe locul doi ACSH Gheorgheni, harghitenii au disputat 14 jocuri. SC Miercurea Ciuc este pe trei cu 19 puncte după 8 jocuri disputate, în timp ce Corona Brașov ocupă poziția a patra cu 16 puncte acumulate în 7 jocuri.

Imagine

foto facebook: CSM Galati

Sursa: Realitatea de Galati