Astăzi are loc prima reuniune CSAT pe anul acesta. Președintele Klaus Iohannis a convocat sedința extraordinară pentru a discuta subiectele decisive pentru țară, printre care înzestrarea Armatei și situația de securitate de la Marea Neagră. 

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Țării vor discuta amenințările asupra României, în contextul agresiunilor tot mai accentuate ale Rusiei în Ucrainei, război care afectează securitatea din zona Mării Negre. 

Un alt punct pe ordinea de zi va fi reprezentat de progresele în domeniul Apărării. Concret, oficialii vor vorbi despre ce noi echipamente vor fi cumpărate, dar și despre cum poate fi crescut numărul soldaților.

Nu vor fi trecute cu vederea nici rapoartele Consiliului Operativ de Securitate Cibernetică, mai ales că în ultima vreme au fost atacate numeroase spitale de stat, dar și baza de date a Camerei Deputaților. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPrognoza meteo a fost actualizată: directorul ANM anunță din nou până la 20 de grade Celsius. Valori nefirești, zone cu temperaturi record
Articolul următorProiect. Gravidele nu vor mai sta la coadă la analize