Ieşirea din oraş către Tecuci va continua să fie aglomerată. Acolo continuă reamenajarea carosabilului şi alte lucrări adiacente.

Luni, 17 septembrie, potrivit unei informări a Primăriei Galaţi, vor începe lucrările pentru etapa a doua din cadrul proiectului „Resistematizare strada Brăilei între bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN 2B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe sensul de coborâre, de la ieșirea din oraș către Movileni – Șendreni. Fluidizarea traficului rutier va fi asigurată de echipaje ale Poliţiei Locale şi cu ajutorul indicatoarelor de redirijare a circulaţiei.

Va fi refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în oraș şi vor fi amenajate două sensuri giratorii. Primul va fi amplasat la Nalba, pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboși sau pe şoseaua de centură spre Brăila. Al doilea, cel de la intrarea în Galați, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu și să fie fluidizată circulația.

Contractul pentru acest proiect a fost câştigat de asocierea Citadina 98 – Tancrad – SPC Elite Consulting, cu o propunere financiară de 10,154 milioane de lei. Proiectul prevede şi extinderea rețelei de iluminat public, refacerea trotuarului și amenajarea unei piste pentru bicicliști.

Articolul precedentOţelul n-a reuşit să câştige derbyul pentru promovare cu Gloria Buzău
Articolul următorAbonamentele pe Transurb ale elevilor, valabile până pe 25 septembrie