Conducerea aleasă de suporteri a clubului Oțelul Galați a demisionat

Conducerea aleasă de suporteri a clubului SC Oțelul Galați a demisionat, luni, din funcţie, în urma criticilor postate de fani pe reţelele de socializare.

Iniţial, și-a înaintat demisia președintele Consiliului Director, Cornel Romeo Moisescu. În semn de solidaritate, au renunţat apoi la funcţii toți membrii Consiliului: Cosmin Ilaș – vicepreședinte, Daniel Tudorică – secretar, Nicușor Istrate, Virgil Rădulescu, Iulian Bahrim și Dănuț Roșcan – membri. Şi managerul executiv Iulian Apostol le-a urmat exemplul şi şi-a depus mandatul.

Surse din interiorul clubului susţin că decizia demisiei a fost în mare măsură influențată de numeroasele jigniri de pe rețelele de socializare. Acestea sunt considerate neîntemeiate de către Consiliul Director, în condiţiile în care deciziile pe linie sportivă au fost luate de conducerea executivă, reprezentată de managerul general Valentin Ștefan. În interiorul clubului existau, de ceva vreme, două tabere aflate în conflict, cea a conducerii alese de suporteri, respectiv, Valentin Ștefan, care a decis instalarea antrenorului Alin Pânzaru.

Conform statutului, urmează să fie constituit un Consiliu Director Interimar, a cărui atribuţie principală va fi convocarea şi desfăşurarea alegerilor, în termen de trei luni. De activitatea managerială se va ocupa, ca și până acum, conducerea executivă.

Articolul precedentIncendiu la un atelier de dezmembrări auto din apropierea Galaţiului
Articolul următorUn tânăr brăilean s-a îmbătat şi s-a răsturnat cu maşina la Berheci