Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care au fost depistaţi conducând vehicule deşi nu deţineau permise de conducere.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Frumuşiţa, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă, condus de un  gălăţean, în vârstă de 36 de ani. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul auto în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

La sfârşitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul aceluiaşi sector, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe raza localității de frontieră Frumuşiţa, a efectuat semnalul regulamentar de oprire asupra un moped. Vehiculul era condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Galaţi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cele două cauze, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMoşteanu: Prefecţii USR PLUS nu îşi vor da demisia. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu
Articolul următorBilanț CoVid-19: 2.033 de infectări cu SARS CoV-2 și 48 de decese, în ultimele 24 de ore