Competiţie automobilistică inedită pe Faleza Superioară

O inedită competiţie automobilistică de slalom va avea loc pe Faleza Superioară din Galaţi, la sfârşitul acestei săptămâni.

Concursul, din cadrul Campionatului Naţional de Autoslalom, se va desfăşura sâmbătă şi duminică, pe bulevardul Marii Uniri, între orele 8.00 şi 15.00. În paralel cu întrecerea propriu-zisă, vor avea loc şi alte acţiuni foarte atractive. Printre altele, organizatorii au anunţat demonstraţii de karting şi drift.

Evenimentul cuprinde etapa a treia (sâmbătă) şi a patra (duminică) din cadrul Campionatului Naţional de Autoslalom. În cele două zile, antrenamentele cronometrate şi cele două manşe de concurs vor avea loc în intervalul orar 10.30 – 15.00. Maşinile pot fi văzute în acţiune şi mai devreme, de la ora 8.30, la recunoaşterea traseului, când le este permisă o viteză maximă de 25 km/oră.

Organizatorii au anunţat că spectatorii interesaţi vor trebui să-şi aleagă locurile de unde să privească evoluţiile din concurs în afara zonei pietonale (trotuare) de pe traseu.

Circulaţia rutieră va restricţionată, de vineri, 26 iulie, ora 16.00, până duminică, 28 iulie, ora 18.00, pe bulevardul Marii Uniri (tronsonul cuprins între străzile Alexandru Cernat și Navelor) și pe strada Prelungirea Traian (tronsonul cuprins între strada Roșiori și bulevardul Marii Uniri).

Articolul precedentUn şofer fără permis a murit după ce a pierdut controlul maşinii
Articolul următorGălăţeni depistaţi la volan sub influenţa alcoolului, în centrul oraşului