Clubul Oţelul Galaţi s-ar putea desfiinţa din nou, din cauza datoriilor

Clubul Oţelul Galaţi s-ar putea desfiinţa din nou, din cauza datoriilor, la cinci ani după ce gruparea care a câştigat titlul naţional în 2011 a dat faliment.

Noua echipă de fotbal a Galaţiului, înfiinţată de suporteri în primăvara anului 2016, a ajuns într-o situaţie financiară extrem de dificilă. Clubul speră să-şi poată continua activitatea, dar aşteptata finanţare de 500.000 de lei din partea municipalităţii gălăţene întârzie. Mai mult, solicitarea celor de la SC Oţelul nu a fost inclusă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de astăzi, 26 septembrie.

Amânarea sprijinului financiar al Primăriei înseamnă amplificarea riscului ca echipa să fie depunctată de către Federaţia Română de Fotbal. Mai mulţi jucători care au jucat la Oţelul în sezonul trecut, Cătălin Iorga, Călin Cristea, Cosmin Neagu, Andrei Antohi și Alexandru Vlasie, au depus memorii la federaţie pentru că nu şi-au primit salariile din retur şi au avut câştig de cauză. Astfel, clubul este foarte aproape de a fi sancţionat cu depunctări succesive, dacă nu va face plăţile restante. Datoriile totale ale SC Oţelul se cifrează în momentul de faţă la circa 200.000 de lei.

Articolul precedentCea de-a treia ediţie gălăţeană a Oktoberfest, la Sala Sporturilor
Articolul următorRestricţiile de trafic de pe DJ251 se prelungesc până pe 7 octombrie