Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a alocat în ședința de marţi, 28 februarie 2023, suma de 500.000 de lei către Crucea Roşie, în vederea organizării campaniei umanitare ”Din suflet pentru un suflet”, pentru ajutorarea populaţiei din Turcia afectată de cutremure.

”Este o mână de ajutor pe care o întindem din suflet celor grav afectaţi de puternicele cutremure de la începutul lunii februarie. Semiluna Roşie din Turcia a făcut un apel internaţional pentru ajutorarea celor sinistraţi, iar noi, Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, am decis să alocăm jumătate de milion de lei pentru achiziţionarea materialelor de strictă necesitate, de la aparate electrice de încălzit şi generatoare la pături şi paturi pliante”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Potrivit acestuia, materialele vor fi achiziţionate şi transportate la sinistraţii din zonele afectate de calamităţi de către „Societatea Naţională de Cruce Roşie”.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentTeatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați, vă invită la una dintre cele mai celebre operete compuse de Emmerich Kálmán – Silvia
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET