Cinci gălățeni puși pe scandal au primit amenzi ce însumează peste 6.000 de lei.

 
Pentru că erau puși pe scandal și au tulburat liniștea și ordinea publică, cinci gălățeni au fost amendați de jandarmi. Bărbații, cu un comportament deviant – țipete, consum de băuturi alcoolice, proferarea de injurii și expresii jignitoare, au intrat în vizorul jandarmilor care patrulau.
Primul bărbat, de 43 de ani, surprins de jandarmi aproape de miezul nopții își amenința vecinii, motivul fiind niște neînțelegeri mai vechi. Individul a fost sancționat cu o amendă de 3.300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii și expresii jignitoare, amenințări cu acte de violență.
 
Alți patru bărbați în vârstă de 34 de ani au fost surprinși de jandarmi în fața unei societăți comerciale din cartierul Micro 21 în timp ce consumau băuturi alcoolice, înjurau și țipau. Deși li se atrăsese atenția în prealabil că sunt pasibili de amendă, aceștia au continuat, iar în consecință jandarmii au întocmit procese verbale de contravenție a căror valoare totală se ridică la suma de 3.050 lei. Cei patru au fost îndepărtați din zonă.
 
Articolul precedentCare este situația epidemiologică la nivelul județului Galați?
Articolul următorVictor Ponta – jucăria preferată a sistemului. Dosare grele fabricate la comandă