Cinci răniți în urma unui accident provocat de un șofer beat. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. 

Trei femei şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui impact violent între mai multe mașini. Accidentul a fost provocat de un şofer care a încălcat mai multe reguli de circulaţie. Incidentul s-a produs pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, în dreptul unei benzinării.

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 22 de ani, din Drăgăneşti, ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă. Nu a apucat să-şi ducă manevra ilegală la bun sfârşit, pentru că a acroşat un alt autoturism, care vira la stânga.

În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului, două femei și o adolescent, pasagere în autoturismul condus de acesta, precum și șoferul celui de-al doilea autoturism, au fost răniți, fiind transportați la spital.

La testarea alcoolscopică, bărbatul care a provocat accidentul a prezentat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.