Cătălin Moroşanu are din nou probleme cu poliția. Luptătorul a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins mergând cu 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău.

„Moartea din Carpați” a fost amendat cu 1.305 lei. Cătălin Moroşanu a mai avut probleme similare în trecut. În primăvara acestui an, a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a fost lăsat fără permis pentru viteză la Vaslui. Cătălin Moroşanu este consilier judeţean PNL în Consiliul Judeţean Galaţi.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Sursa: Libertatea Zilei

Articolul precedentPrefectul de Galați a fost demis de Guvernul Cîțu
Articolul următorDepistat la volanul unui autoturism fără plăcuțe de înmatriculare