Cadavrul unui bărbat, descoperit sub o maşină parcată în cartierul gălăţean IC Frimu, a stârnit panică printre oamenii din cartier. Poliţiştii sunt în alertă şi au deschis o anchetă.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem trupul a fost observat, ieri seară, sub un autoturism. Vehiculul era parcat pe spaţiul verde dintre două blocuri de pe strada General Dragalina.

Speriaţi, oamenii au sunat la 112. Un echipaj de la Secţia 2, sosit la faţa locului, a  constatat că, într-adevăr, sub autoturismul indicat se afla un bărbat. Echipajul SMURD, ajuns pentru intervenţie, a confirmat că era decedat.

Primele suspiciuni, că omul avusese o moarte violentă, din cauza loviturii la cap şi sângelui din jurul său, au fost confirmate în urma examinării medico-legale efectuate de urgenţă.

În urma investigaţiilor, oamenii legii au putut formula o serie de concluzii care exclud, aproape total, probabilitatea ca bărbatul, care are vârsta de 40 de ani, să fi fost victima unei agresiuni sau accident.
„Cercetările au relevat faptul că bărbatul a suferit traumatismele în urma căderii din picioare şi că a ajuns singur sub autoturismul unde a fost găsit decedat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie clarificate toate circumstanţele în care bărbatul a decedat”, a conchis cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

 

Articolul precedentAccident cu trei răniţi din cauza neacordării de prioritate
Articolul următorUn şofer s-a urcat pe trotuar şi a accidentat un copil