Sîmbătă după amiază, pe stadionul ”Oțelul” din Galați, Unirea Braniștea a întâlnit pe Dacia Unirea Brăila, în etapa a 18-a din Liga a 3-a, seria a II-a, ultima a sezonului regulat. Unirea Braniștea, nou promovată în Liga a 3-a, cu calificarea asigurată în play-off, a câștigat și ultimul meci al sezonului regulat, în fața ”lanternei roșii”, scor 2-0 (1-0).

Brăila a avut o primă situație periculoasă, în minutul 5, dar șutul lui Vali Robu a fost blocat de portarul Ursu. În minutul 12, Edmilson l-a ținut în careu pe Țicămucă și arbitrul a dictat penalty pentru Braniștea. A executat Spînache și a marcat pentru 1-0, scor care a rămas până la pauză.

În repriza a doua, Unirea Braniștea a mai primit un penalty, la o contră a lui Oumar la Popa. Gherase a executat lovitura de pedeapsă și a marcat pentru 2-0.  În minutul 82, la o centrare a lui Garelli Lautaro, Orzan a fost blocat în momentul șutului, la 6 metri de poartă. 

Unirea Braniștea: G. Ursu – Popa, Gîță, Enache, Hilohi – D. Cireș, Al. Duțu, Murgoci – Topa, Spînache, Țicămucă. 

Dacia Unirea Brăila: Moisoiu – Stepanenco, Bădilaș, Șt. Sava (min. 80 B. Ene), Garelli Lautaro – Gruia, (min. 65 Orzan), Mendez, Boroșu (min. 70 Simion), Oumar – Edmilson (min. 65 Ghiță), V. Robu (min. 46 Răileanu)

În prima etapă din play-off, Unirea Braniștea va juca sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare, la Metalul Buzău. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentGrav accident feroviar în gara Galați
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET