În data de 23 septembrie 2021, în jurul orei 10:08, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U 112, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 77 ani, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din comuna Suhurlui, județul Galați, în cursul nopții trecute, ar fi fost agresat fizic de fiul său, în vârstă de 50 ani, ce domiciliază fără forme legale în comuna Pechea, județul Galați.

Polițiștii care s-au deplasat imediat la fața locului, au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, la adresă fiind găsit bărbatul de 77 ani, care a declarat faptul că, în urma unui conflict spontan, fiul său, care venise la locuința sa pentru a-l ajuta atât pe el cât și pe soție la activitățile gospodărești, l-ar fi lovit cu pumnii la nivelul capului, provocându-i mai multe leziuni.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Galați și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vBiolență în familie.

Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 50 ani, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Gelu Vișan: „Treburile murdare ale lui Iohannis se fac prin Lucian Pahonțu”
Articolul următorGeorge Stângă, președinte PNL Galați: Incompetența prefectului USR-PLUS a făcut ca Galațiul să nu se regăsească pe lista județelor care au primit sprijin financiar de la guvern