Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat,  in vârstă de 57 de ani, din satul Buda, comuna Blagesti, județul Bacău.

La data de 02 ianuarie a.c., BUJOR CONSTANTIN ar fi plecat din autogara Tulcea, cu un microbuz, pe traseul Tulcea-I.C. Brătianu, unde urma să traverseze fluviul Dunărea cu bacul, pentru a ajunge în municipiul Galați, de unde urma să plece cu un microbuz, spre domiciliul din localitatea Buda, județul Bacău, dar nu a ajuns până în prezent.

Bărbatul are inălțimea 1,80 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, sprâncene stufoase, ochi verzi, poartă mustață și prezintă un tatuaj pe umărul brațului superior drept.

La momentul dispariției purta o geacă din material textil, de culoare maro închis, pulover din lână de culoare bleumarin- roșu, pantaloni din material textil, de culoare maro, pe cap purta un fes de culoare gri închis, iar în picioare avea o pereche de ghete de culoare maro.

Se cunoaște faptul că în ultimele două zile, acesta se afla pe raza județului Galați.

Oricine poate oferi date cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul precedentIa pastila SRS: Ni se taie curentul!
Articolul următorBărbat din Nicorești, fără permis de conducere, depistat la volan pe o stradă din Tecuci